Order.bg for Android!

Order.bg - за нас

Екипът на Order.bg и Zavedenia.bg в съвместен проект
Екипът на zavedenia.com – най-популярният каталог за ресторанти, барове, клубове в София, Пловдив, Варна и Банско, съвместно с Order.bg разработиха платформа за поръчка и доставка на храна до дома или офиса – системата Order.bg

След дълги години в сферата на ресторантьорството, онлайн маркетинга и познаване взаимоотношенията клиент-заведение, решихме да улесним страните - търсещи и предлагащи храна, през платформа за онлайн поръчки Order.bg

Сега бързо и лесно може да поръчате храна от любимия ресторант. За обед или за вечеря, за неочаквани гости или импровизирани партита – поръчайте храна за вкъщи! За любителите на пицата и италианската кухня, за любителите на традиционната българска кухня или бирени мезета и плата за ценители - поръчайте храна за вкъщи!

Поръчайте за специални поводи, когато имате гости вкъщи. Изберете по-интересен ресторант, тип кухня или нещо, което не сте опитвали до този момент. Отпразнувайте вкъщи без много да го мислите, насладете се на момента. Повечето ресторанти в листинга доставят в цяла София.

В сайта order.bg може да намерите ресторанти предлагащи отстъпки при онлайн поръчки, както и най-харесваните такива. Пазарувайте по познатия за Вас начин – селектирайте заведение, изберете артикули от менюто му, сложете ги е кошницата и изберете начин на плащане. Готово! Очаквайте скоро вкусно похапване в дома или офиса.

Download our app
and order food

Order.bg app AppleStore Order.bg app GooglePlay