

ресторант Кактус - Център
Заведението все още не работи, НО може да поръчате. Отваря след 46 мин.
- Салати
- Предястия
- Супи
- Прясна Паста и Ризото
- Препоръчано
- Основни ястия
- Риба и морски дарове
- Барбекю
- Десерти
- Хляб
Меню
Фермерска салата
домати, печена червена чушка овкусена с чесън, краставици, мариновано краве сирене в риган, червен лук, овкусена с пресен магдано
Микс Разядки
млечно - пикантна и разядка с пресен лук, поднесени с топли кростини
Салата от розови домати, маринована чушка и биволско сирене
поднесена с маслини Таджаска и пресен босилек
Салата Цезар
пилешки филенца поднесени върху канапе от айсберг, хрупкави крутони, пармезан, яйце, чипс от бекон и класически Цезар сос
Салата козе сирене с вишнева редукция
запечено козе сирене поднесено с фризе и салата лоло росо, овкусена с вишнева редукция и нар, поднесено с кростина
Салата с бурата, прошуто и розови домати
сирене бурата поднесено върху канапе от розови домати с прошуто, кедрови ядки и босилек, овкусена със зехтин
Салата от сотирани тигрови скариди
скариди сотирани в босилеково масло с копър и чесън, поднесени върху канапе от зелени и червени листни салати и жулиени от зеленчуци, ов
Меню
Бонбони от пилешко филе с хрупкава коричка
овкусени със соев сос, чесън паста, жълтък и див лук, поднесени с млечен сос
Запечено козе сирене
поднесено върху легло от сотиран спанак със сметана, див лук, сушени домати и пресни гъби
Домашен патешки пастет
поднесен с мармалад от червен лук с Марсала и брускети
Телешко карпачо от Блек Ангъс
поднесено с рукола и пармезан, полято с масло с трюфел
Телешки костен мозък
приготвен на ниско температурно готвене, гарниран с топли кростини
Гъши дроб с поширана круша, ябълка и вишни
поднесен върху легло от поширани ябълки, круши, вишни, зелени аспержи и сушени домати, овкусен с вино „Марсала„
Меню
Гулаш
приготвен по оригинална унгарска рецепта
Крем супа от зеленчуци
поднесена със скариди, пресни подправки и масло с трюфел
Меню
Веган паста
поднесена със сотирани гъби, аспержи, сушен домат, доматен сос и босилек
Прясна паста А ла Карбонара
Прясна паста поднесена със скариди
биск от скариди и зеленчуци, босилек и пармезан
Ризото Порчини – манатарка, поднесено със зеленчуци според сезона
крем маскарпоне, манатарка, печурка, див лук, конкасе от домати, пармезан и черен трюфел
Меню
Запечен свински Джолан
поднесен с картофено пюре с масло
Саганаки запечено с домашно сирене
сотирани октопод, скариди и калмари, овкусени с доматен сос, маслини, босилек и чесън, запечени с домашно сирене
Телешки Уелингтън
по класическа рецепта от дюка на Уелингтън, поднесен с аспержи, печено чери и бейби спанак, полято със сос Жу от Порто с розмарин
Меню
Пилешко месо от бутче на Су Вид с гъши дроб и горски гъби
пилешко месо сотирано с горски гъби и чесън, поднесено върху аспержи, печено чери и бейби спанак, гарнирано с гъши дроб, сос Марсала и в
Шницел по Виенски
панирано свинско бон филе, поднесено с листни салати и жулиени от пържени картофи
Мариновани свински медальони
свинско бон филе мариновано в дижонска горчица, поднесено върху карамелизиран лук с пресни билки, гарнирано със запечено козе сирене и п
Патешко магре
приготвено на Су Вид с билково масло и розмарин, поднесено върху аспержи, печено чери и бейби спанак, гарнирано с редукция от круши, ром
Телешки пепър стек от Американско говеждо Блек Ангъс
поднесено с ризото Порчини - манатарка, конфитирани плодове, полят със сос Жу от Порто с розмарин
Меню
Тарама хайвер
поднесена с червен лук, пресен лимон и билкова брускета
Сафрид
поднесен със сос от зехтин, мед, босилек и фреш от лимон
Сотирани миди поднесени
с доматен сос, чесън и пресен босилек
Сотирани миди поднесени
със сметанов сос, панчета, пресен дeвeсил и джинджър
Панирани калмари
поднесени с млечно-майонезен сос
Сотирани тигрови скариди по Провансалски
поднесени със сушени домати, маслини и сос Перно
Лаврак в масло и пресни билки
поднесен с аспержи, печено чери и бейби спанак, полято със сос Бьор Блан
Запечена сьомга
поднесена с аспержи, печено чери, бейби спанак и френски маслен сос
Октопод на плоча
поднесен със сос от зехтин, мед, босилек и фреш от лимон
Меню
Домашни кюфтета от мляно месо
поднесени с пържени сладки картофи сос барбекю
Пилешка пържола от филе
поднесени с пържени сладки картофи сос барбекю
Свинска пържола от бон филе
поднесени с пържени сладки картофи сос барбекю
Говежди топ сирлойн стек Небраска Ангъс
поднесен с пържени сладки картофи и сос Жу
Меню
Пистачио торта със спанак и ягоди
крем маскарпоне, пистачио ядки, блатове от спанак, пресни ягоди и бял шоколад
Шоколадово гато
вариация от кафяв и бял шоколад, поднесен с ванилов сос, поръсен със захар на прах
Десерт с маскарпоне, лимон и Тофи карамел
с млечен шоколадов мус и лешниково –кокосов дакуаз, поднесен с хрупкава бадемова бисквита, карамелизиран позлатен оризон, малин
Шоколадова череша с вишнево aмарето кули
поднесена върху канапе от лешников дакуаз и пистачио сладолед
Меню
Прясно изпечено пълнозърнесто хлебче
Прясно изпечено бяло хлебче
Моята поръчка
Моята поръчка

Отваря след 46 мин

Трябва да добавиш храна от менюто, за да си поръчаш
Моята поръчка
Моята поръчка

Отваря след 46 мин

Трябва да добавиш храна от менюто, за да си поръчаш