

- САЛАТИ
- ПРЕДЯСТИЯ
- СУПИ
- ПРЯСНА ПАСТА И РИЗОТО
- ПРЕПОРЪЧАНО
- ОСНОВНИ ЯСТИЯ
- РИБА И МОРСКИ ДАРОВЕ
- БАРБЕКЮ
- ДЕСЕРТИ
- ХЛЯБ
Меню
Овчарска салата
домати, краставици, лук, чушки, гъби, яйце, сирене, шунка, маслини, магданоз
Трио Разядки
с патладжан, чушки и трохи от сирене; млечно-пикантна; разядка с конфи от праз и трохи от сирене, поднесени с топли кростини
Салата от розови домати, маринована чушка и биволско сирене
поднесена с маслини Таджаска и пресен босилек
Салата Цезар
пилешки филенца поднесени върху канапе от айсберг, хрупкави крутони, пармезан, яйце, чипс от бекон и класически Цезар сос
Салата козе сирене с вишнева редукция
запечено козе сирене поднесено с фризе, салата лоло росо и цикория, овкусена с вишнева редукция и нар
Салата с бурата, чери домати и кростина с прошуто
сирене бурата поднесено върху канапе от чери домати овкусени с босилков сос, рукола, кедрови ядки, зехтин и кростина с прошуто
Салата от сотирани тигрови скариди по Провансалски
сотирани скариди в босилеково масло с копър и чесън, поднесени върху канапе от зелени и червени листни салати, жулиени от зеленчуци и ов
Меню
Бонбони от пилешко филе с хрупкава коричка
поднесени с млечен сос
Рагу от телешки дроб
поднесено с конфитирано сладко от лук с мащерка
Запечено козе сирене
поднесено върху легло от сотиран спанак със сметана, див лук, сушени домати и пресни гъби
Домашен патешки пастет
поднесен с мармалад от червен лук с Марсала и брускети
Телешко карпачо от Блек Ангъс
поднесено с рукола и пармезан, полято с масло с трюфел
Гъши дроб с поширана круша, ябълка и вишни
поднесен върху легло от поширани ябълки, круши, вишни, зелени аспержи и сушени домати, овкусен с вино „Марсала„
Меню
Гулаш
приготвен по оригинална унгарска рецепта
Крем супа от зеленчуци
поднесена със скариди, пресни подправки и масло с трюфел
Меню
Веган паста със сотирани зеленчуци и доматен сос, овкусена с босилек
Домашно приготвена паста А ла Карбонара
Прясна паста поднесена със скариди, биск от скариди и зеленчуци, босилек и пармезан
Ризото порчини – манатарка, поднесено със зеленчуци според сезона
крем маскарпоне, гъба манатарка, печурка, див лук, конкасе от домати и пармезан
Меню
Запечен свински Джолан
поднесен с картофено пюре с масло и челядинки
Телешки костен мозък
приготвен на ниско температурно готвене, гарниран с топли кростини
Телешки Уелингтън
по класическа рецепта от дюка на Уелингтън, поднесен с аспержи, целина, манатарка, чесън паста и див лук, полято със сос Жу от Порто с р
Меню
Пилешко месо от бутче приготвено на Су Вид
сотирано с пушено сирене, сметана, панчета и горски гъби, поднесенo с аспержи, целина, манатарка, чесън паста и див лук , полято със со
Мариновани свински ребра с мед, джинджър, соев сос и чесън
приготвени на ниска температура, поднесени с бейби картофи овкусени с копър и чесън
Шницел по виенски
панирано свинско бон филе, поднесено с листни салати и жулиени от пържени картофи
Еленски бузи
приготвени на ниска температура със зеленчуци, овкусени с бахар и дафинов лист, поднесени с картофено пюре с челядинки и конфитирани пло
Агнешко по Гергьовски
агнешко месо приготвено на ниска температура, поднесено с дроб сaрма с пресен джоджен и чесън, полято с печен сос
Телешки пепър стек от Американско говеждо Блек Ангъс
поднесено с ризото Порчини - манатарка, конфитирани плодове, полят със сос Жу от Порто с розмарин
Меню
Сотирани тигрови скариди по Провансалски
поднесени със сушени домати, маслини и сос Перно
Лаврак в масло и пресни билки
поднесен с аспержи, целина, манатарка, чесън паста и див лук, полято със сос Бьор Блан с ванилия
Сьомга приготвена на Су Вид
поднесена с аспержи, целина, манатарка, чесън паста и див лук, полято със сос Бьор Блан с ванилия и пушен пипер
Меню
Домашни кюфтета от мляно месо
поднесени с пресни картофи с копър и чесън и сос барбекю
Пилешка пържола от филе
поднесена с пресни картофи с копър и чесън и сос барбекю
Свинска пържола от бон филе
поднесена с пресни картофи с копър и чесън и сос барбекю
Рибай стек от млечно телешко
поднесен с пресни картофи с копър и чесън и сос Жу
Меню
Пистачио торта със спанак и ягоди
крем маскарпоне, пистачио ядки, блатове от спанак, ягоди и бял шоколад
Шоколадово Гато
вариация от кафяв и бял шоколад, поднесен с ванилов сос, поръсен със захар на прах
Чийзкейк с бисквити, крем маскарпоне и млечен шоколад
поднесен с кумкуат
Шоколадова череша с вишнево aмарето кули
поднесена върху канапе от лешников дакуаз и пистачио сладолед
Портокалова сфера с течен център
поднесена с карамелен сос и ванилов сладолед
Меню
Прясно изпечена пълнозърнеста питка
Прясно изпечена бяло питка
Моята поръчка
Моята поръчка


Трябва да добавиш храна от менюто, за да си поръчаш
Моята поръчка
Моята поръчка


Трябва да добавиш храна от менюто, за да си поръчаш