

ресторант Кактус - Център
- Салати
- Предястия
- Прясна Паста и Ризото
- Препоръчано
- Основни ястия
- Риба и морски дарове
- Барбекю
- Десерти
Меню
Фермерска салата
домати, печена червена чушка овкусена с чесън, корнишони, мариновано краве сирене в риган, червен лук, овкусена с пресен магданоз
Микс Разядки
млечно - пикантна и разядка с пресен лук, поднесени с топли кростини
Салата Цезар
пилешки филенца поднесени върху канапе от айсберг, хрупкави крутони, пармезан, яйце, чипс от бекон и класически Цезар сос
Салата козе сирене с вишнева редукция
запечено козе сирене поднесено с фризе и салата лоло росо, овкусена с вишнева редукция и нар, поднесено с кростина
Салата с бурата, чери домати и кростина с прошуто
сирене бурата поднесено върху канапе от чери домати овкусени с босилков сос, рукола, кедрови ядки, зехтин и кростина с прошуто
Салата от сотирани тигрови скариди
скариди сотирани в босилеково масло с копър и чесън, поднесени върху канапе от зелени и червени листни салати и жулиени от зеленчуци, ов
Меню
Бонбони от пилешко филе с хрупкава коричка
овкусени със соев сос, чесън паста, жълтък и див лук, поднесени с млечен сос
Мини кюфтенца от мляно месо запечени с козе сирене
поднесени с доматен сос с чесън и магданоз
Сотиран телешки дроб
поднесено с конфитирано сладко от лук с мащерка
Запечено козе сирене
поднесено върху легло от сотиран спанак със сметана, див лук, сушени домати и пресни гъби
Рагу от телешки език
със салца с гъби , червена чушка, лук, чесън, печен домат и магданоз
Домашен патешки пастет
поднесен с мармалад от червен лук с Марсала и брускети
Телешки костен мозък
приготвен на ниско температурно готвене, гарниран с топли кростини
Телешко карпачо от Блек Ангъс
поднесено с рукола и пармезан, полято с масло с трюфел
Гъши дроб с поширана круша, ябълка и вишни
поднесен върху легло от поширани ябълки, круши, вишни, зелени аспержи и сушени домати, овкусен с вино „Марсала„
Меню
Веган паста
поднесена със сотирани зеленчуци и доматен сос, овкусена с босилек
Прясна паста А ла Карбонара
Прясна паста поднесена със скариди
биск от скариди и зеленчуци, босилек и пармезан
Ризото Порчини – манатарка, поднесено със зеленчуци според сезона
крем маскарпоне, манатарка, печурка, див лук, конкасе от домати, пармезан и черен трюфел
Меню
Запечен свински Джолан
поднесен с картофено пюре с масло
Телешки Уелингтън
по класическа рецепта от дюка на Уелингтън, поднесен с аспержи, печено чери и бейби спанак, полято със сос Жу от Порто с розмарин
Меню
Пилешко месо от бутче на Су Вид с гъши дроб и горски гъби
пилешко месо сотирано с горски гъби и чесън, поднесено върху аспержи, печено чери и бейби спанак, гарнирано с гъши дроб, сос Марсала и в
Шницел по Виенски
панирано свинско бон филе, поднесено с листни салати и жулиени от пържени картофи
Мариновани свински медальони
свинско бон филе мариновано в дижонска горчица, поднесено върху карамелизиран лук с пресни билки, гарнирано със запечено козе сирене и п
Патешко магре
приготвено на Су Вид с билково масло и розмарин, поднесено върху аспержи, печено чери и бейби спанак, гарнирано с редукция от круши, ром
Телешки пепър стек от Американско говеждо Блек Ангъс
поднесено с ризото Порчини - манатарка, конфитирани плодове, полят със сос Жу от Порто с розмарин
Меню
Сотирани тигрови скариди по Провансалски
поднесени със сушени домати, маслини и сос Перно
Лаврак в масло и пресни билки
поднесен с аспержи, печено чери и бейби спанак, полято със сос Бьор Блан
Сьомга приготвена на Су Вид
поднесена с аспержи, печено чери, бейби спанак и френски маслен сос
Меню
Домашни кюфтета от мляно месо
поднесени с пържени сладки картофи сос барбекю
Пилешка пържола от филе
поднесени с пържени сладки картофи сос барбекю
Свинска пържола от бон филе
поднесени с пържени сладки картофи сос барбекю
Говежди топ сирлойн стек Небраска Ангъс
поднесен с пържени сладки картофи и сос Жу
Меню
Пистачио торта със спанак и ягоди
крем маскарпоне, пистачио ядки, блатове от спанак, пресни ягоди и бял шоколад
Шоколадово гато
вариация от кафяв и бял шоколад, поднесен с ванилов сос, поръсен със захар на прах
Чийзкейк с бисквити, крем маскарпоне и млечен шоколад
поднесен с домашно сладко от кумкуат
Екзотичен кокосов орех с мус от бял кокосов шоколад
с пълнеж от чътни от манго, ананас и маракуя, поднесен с редукция от манго, овкусена с мента
Моята поръчка
Моята поръчка


Трябва да добавиш храна от менюто, за да си поръчаш
Моята поръчка
Моята поръчка


Трябва да добавиш храна от менюто, за да си поръчаш