ресторант Кактус - Център
- Салати
- Предястия
- Супи
- Прясна Паста и Ризото
- Препоръчано
- Основни ястия
- Риба и морски дарове
- Барбекю
- Десерти
- Хляб
Меню
Фермерска салата
домати, прясна червена чушка, краставица, мариновано краве сирене в риган, червен лук, овкусена с пресен магданоз и винегрет
Микс Разядки
пикантна с печен патладжан и цедено кисело мляко и разядка с краве сирене и пресен лук, поднесени с топли брускети
Салата от розови домати, маринована чушка и биволско сирене
поднесена с маслини Таджаска и пресен босилек
Салата Цезар
пилешки филенца поднесени върху канапе от айсберг, хрупкави крутони, пармезан, яйце, чипс от бекон и класически Цезар сос
Салата козе сирене с физалис и сос от къпини с мента
Салата с бурата, прошуто и розови домати
сирене бурата поднесено върху канапе от розови домати с прошуто, кедрови ядки, маслини Таджаска и рукола, овкусена със зехтин и гарниран
Меню
Бонбони от пилешко филе с хрупкава коричка
овкусени със соев сос, чесън паста, жълтък и див лук, поднесени с млечен сос
Запечено козе сирене
Домашен патешки пастет
Телешки костен мозък
Гъши дроб с поширана круша, ябълка и вишни
поднесен върху легло от поширани ябълки, круши, вишни, зелени аспержи и сушени домати, овкусен с вино „Марсала„
Меню
Крем супа от зеленчуци
поднесена със скариди, пресни подправки и масло с трюфел
Меню
Веган паста
поднесена със сотирани гъби, аспержи, сушен домат, доматен сос и босилек
Прясна паста А ла Карбонара
Ризото Порчини – манатарка, поднесено със зеленчуци според сезона
крем маскарпоне, манатарка, печурка, див лук, конкасе от домати, пармезан и черен трюфел
Меню
Запечен свински Джолан
Меню
Пилешко месо от бутче с гъши дроб а Ла Росини
пилешко месо от бутче поднесено с аспержи, сушен домат, гъби, гъши дроб, рукола, пармезан и трюфел олио, гарнирано с конфитирани плодове
Шницел по Виенски
панирано свинско бон филе, поднесено с листни салати и пържени картофи, гарниран с билково масло
Мариновани свински медальони
Патешко магре
приготвено с билково масло и розмарин, поднесено върху печено чери, бейби спанак и аспержи гарнирано със сос от грозде, ром и мента и ко
Меню
Тарама хайвер
поднесена с червен лук, пресен лимон и билкова брускета
Тартар от риба тон
овкусен със соев сос и фреш от лайм, поднесен с конкасе от авокадо, кори от лайм, зехтин и салата от рукола, гарниран с брускети
Лаврак в масло и пресни билки
поднесен с аспержи, печено чери и бейби спанак, полято с френски маслен сос
Запечена сьомга
поднесена с аспержи, печено чери, бейби спанак и Теряки сос с джинджър
Стек от риба тон
приготвен с пресен дивисил, поднесен с аспержи, печено чери и бейби спанак, полято със сос Холандез, гарниран с чили конци, пушен пипер
Октопод на плоча
Меню
Домашни кюфтета от мляно месо
поднесени със сотирани картофи с копър и чесън
Пилешка пържола от филе
поднесени със сотирани картофи с копър и чесън сос барбекю
Свинска пържола от бон филе
поднесени със сотирани картофи с кoпър и чесън и сос барбекю
Говежди рибай стек Блек Ангъс
Меню
Пистачио торта със спанак и ягоди
крем маскарпоне, пистачио ядки, блатове от спанак, пресни ягоди и бял шоколад
Шоколадова череша с вишнево aмарето кули
поднесена върху канапе от лешников дакуаз и пистачио сладолед
Меню
Прясно изпечено пълнозърнесто хлебче
Прясно изпечено бяло хлебче
Моята поръчка
Моята поръчка
Трябва да добавиш храна от менюто, за да си поръчаш
Моята поръчка
Моята поръчка
Трябва да добавиш храна от менюто, за да си поръчаш