

ресторант Кактус - Център
- Салати
- Предястия
- Супи
- Прясна Паста и Ризото
- Препоръчано
- Основни ястия
- Риба и морски дарове
- Барбекю
- Десерти
- Хляб
- ТЕКИЛА
Меню
Фермерска салата
домати, прясна червена чушка, краставица, мариновано краве сирене в риган, червен лук, овкусена с пресен магданоз и винегрет
Микс Разядки
пикантна с печен патладжан и цедено кисело мляко и разядка с праз, поднесени с топли брускети
Салата Цезар
пилешки филенца поднесени върху канапе от айсберг, хрупкави крутони, пармезан, яйце, чипс от бекон и класически Цезар сос
Салата козе сирене с вишнева редукция
запечено козе сирене поднесено с фризе и салата лоло росо, овкусена с вишнева редукция и нар, поднесено с кростина
Салата с бурата, прошуто и манго
сирене бурата поднесено върху канапе от рукола, чери домати, прошуто, манго приготвено на грил и печени орехи, овкусена с редукция о
Салата сърф енд търф от сотирани тигрови скариди и панчета
скариди и панчета сотирани в босилково масло с копър и чесън и жулиени от морков и тиквичка, поднесени върху канапе от айсберг, зелени и
Меню
Бонбони от пилешко филе с хрупкава коричка
овкусени със соев сос, чесън паста, жълтък и див лук, поднесени с млечен сос
Запечено козе сирене
поднесено върху легло от сотиран спанак със сметана, див лук, сушени домати и пресни гъби
Скалопина от млечен телешки дроб
телешки дроб с рагу от горски гъби, печен домат, червена чушка, чесън, сотиран червен лук и магданоз
Домашен патешки пастет
поднесен с мармалад от червен лук с Марсала и брускети
Телешки костен мозък
приготвен на ниско температурно готвене, гарниран с топли брускети
Телешко карпачо от Блек Ангъс
поднесено с рукола и пармезан, полято с масло с трюфел
Гъши дроб с поширана круша, ябълка и вишни
поднесен върху легло от поширани ябълки, круши, вишни, зелени аспержи и сушени домати, овкусен с вино „Марсала„
Меню
Гулаш
приготвен по оригинална унгарска рецепта
Крем супа от зеленчуци
поднесена със скариди, пресни подправки и масло с трюфел
Меню
Веган паста
поднесена със сотирани гъби, аспержи, сушен домат, доматен сос и босилек
Прясна паста А ла Карбонара
Прясна паста поднесена с телешко рагу
с горски гъби, босилек, чесън, доматен сос и пармезан
Ризото Порчини – манатарка, поднесено със зеленчуци според сезона
крем маскарпоне, манатарка, печурка, див лук, конкасе от домати, пармезан и черен трюфел
Ризото с биск от скариди
сотирани тигрови скариди, див лук, сушен домат, босилек, конкасе от домат, черупков сос и листа от пармезан
Меню
Запечен свински Джолан
поднесен с гъби и картофено пюре с масло
Телешки Уелингтън
по класическа рецепта от дюка на Уелингтън, поднесен с печено чери, бейби спанак и аспержи полято със сос Жу от Порто с розмарин и конфи
Меню
Пилешко месо от бутче на Су Вид с гъши дроб и горски гъби
пилешко месо сотирано с горски гъби и чесън, поднесено върху печено чери, бейби спанак и аспержи, гарнирано с гъши дроб, сос Марсала и к
Шницел по Виенски
панирано свинско бон филе, поднесено с листни салати и пържени картофи, гарниран с билково масло
Мариновани свински медальони
свинско бон филе мариновано в дижонска горчица, поднесено върху карамелизиран лук с пресни билки, гарнирано със запечено козе сирене и п
Патешко магре
приготвено с билково масло и розмарин, поднесено върху печено чери, бейби спанак и аспержи гарнирано с редукция от круши, ром и мента и
Еленски бузи бавно готвени с шалот, бейби морков и Порто
еленски бузи приготвени с дафинов лист, чесън, бейби моркови, шалот, домати и Порто, поднесени върху картофено пюре с трюфел олио и конф
Телешки пепър стек от Американско говеждо Блек Ангъс
поднесен с ризото Порчини - манатарка, полят със сос Жу от Порто с розмарин и конфитирани плодове
Меню
Сотирани тигрови скариди по Провансалски
поднесени със сушени домати, маслини и сос Перно
Лаврак в масло и пресни билки
поднесен с аспержи, печено чери и бейби спанак, полято с френски маслен сос
Запечена сьомга
поднесена с аспержи, печено чери, бейби спанак и френски маслен сос
Меню
Домашни кюфтета от мляно месо
поднесени с пържени сладки картофи сос барбекю
Пилешка пържола от филе
поднесени с пържени сладки картофи сос барбекю
Свинска пържола от бон филе
поднесени с пържени сладки картофи сос барбекю
Стек от свински врат Иберико
поднесен с пържени сладки картофи и сос барбекю
Говежди топ сирлойн стек Небраска Ангъс
поднесен с пържени сладки картофи и сос Жу
Меню
Мока бейлис тирамису
поднесено с какао на прах Bensdorp и сух лед
Пистачио торта със спанак и ягоди
крем маскарпоне, пистачио ядки, блатове от спанак, пресни ягоди и бял шоколад
Шоколадово гато
вариация от кафяв и бял шоколад, поднесен с ванилов сос, поръсен със захар на прах
Шоколадова череша с вишнево aмарето кули
поднесена върху канапе от лешников дакуаз и пистачио сладолед
Меню
Прясно изпечено пълнозърнесто хлебче
Прясно изпечено бяло хлебче
Меню
Текила Бътерфлай Блу
Моята поръчка
Моята поръчка


Трябва да добавиш храна от менюто, за да си поръчаш
Моята поръчка
Моята поръчка


Трябва да добавиш храна от менюто, за да си поръчаш